Poprvé vše o glampingu na jednom místě!

Ať už glamping provozujete, nebo o něm teprve sníte, naše konference je tím pravým místem, kde můžete načerpat inspiraci, zjistit aktuální informace a hlavně získat nové kontakty!

Kdy? 13. dubna 2024 od 10:30 do 16:00

Kde? O2 universum v Praze

Cena: 750 Kč

 

Vstupenku na akci můžete zakoupit na tomto odkazu.

Kapacita je omezená na 100 účastníků, neváhejte a rezervujte si místo na akci ještě dnes!

Jako bonus ke vstupence na glampingovou konferenci získáte vstup na MAKRO CZECH GASTRO FEST!

Co bude obsahem konference?

Obsahem konference budou témata jako právní aspekty podnikání v glampingu, marketingová podpora prodeje, pohled realitního matadora na glamping a otázka, zda už nastal čas založit glampingovou asociaci. Součástí akce bude mimo jiné i zahraniční host Vicki Jones, majitelka oceňovaného glampu Tractors & Cream z Velké Británie. Jména dalších hostů budeme postupně zveřejňovat! Nebude chybět ani setkání se zástupci legislativy, networking a různé diskuze.

Program

Sál bude otevřen od 10:00

Čas

Jméno speakera

Název přednášky

10:30

-

Oficiální zahájení

10:50

Mgr. Stanislav Chudoba

Právní úskalí glampingu aneb na co je třeba si dát pozor

11:20

Romana Voříšková

Dostupné a udržitelné bydlení v tiny housech

11:40

Michaela a František Pavlíčkovi

Jak se (ne)nechat odradit od glampingu

12:00

Sabina Jordánová

Koncept glampingu od vize po realizaci

12:20

-

Res Nexus - rezervační a hotelový systém
Pepper Field - jediný fair & direct trade dovozce Kampotského pepře pro ČR

12:25

-

Přestávka

12:45

Filip Sajler

Gastro food service - nedílná součást glampingu

13:00

Jiří Brada

Glampingová franšíza ve vzduchu, na zemi i na vodě

13:30

Jiří Veselka

Glamping z pohledu dodavatele staveb a příklady z praxe

14:00

Barbora Medřická Povišerová

Jak o sobě dát vědět a na co všechno se při provozu připravit

14:30

Mgr. Veronika Janečková

Potenciál glampingu z pohledu rozvoje cestovního ruchu v regionech

14:50

Vicki Jones

Pět kroků k úspěšnému rozjezdu glampingového ubytování

15:10

-

Camp Craft Cocktails - unikátní koncept přípravy drinků

15:15

-

Prostor pro diskuzi a networking

16:00

-

Očekávaný konec akce

Hosté

Mgr. Stanislav Chudoba

VGD legal s. r. o.

Stanislav je členem litigačně-závazkového týmu advokátní kanceláře VGD Legal s.r.o. Ve své praxi se věnuje zejména obchodněprávním sporům, závazkovému právu a právu nemovitostí. Vzhledem k přesahu advokátní kanceláře VGD Legal s.r.o. do komplexního businessového poradenství Vám Stanislav poskytne základní vhled do problematiky práva v oblasti glampingu, představí jeho možná úskalí a nasměruje Vaše první kroky podnikání v tomto oboru.

Romana Voříšková

Kodu – dostupné a udržitelné bydlení

Za Kodu stojí Romana a Jitka. Romana spoluzakládala Slevomat.cz s Tomášem Čuprem, vedla marketing a PR v začátcích Bezrealitky.cz. Ferdinandu Lefflerovi pomohla vytvořit úspěšný videokurz Žijte ve své zahradě. Jitka spoluzaložila autorskou značku Pikle. Spolupracovala s Nanodomy.cz. Nedávno postavila svoji první malou dřevostavbu (větší tiny house:) ) a založila zahradu. Vpřed nás žene společná vize dlouhodobě zlepšovat podmínky financování, legislativní rámec a spolupráce s obcemi tvořit také nový trh s dostupným nájemním tiny bydlením. Chceme rozvíjet komunitní bydlení, propojovat trvalé, víkendové, glampingové. Zdostupnit ho všem, kdo po malém bydlení se zahradou touží.

Manželé Pavlíčkovi

glampingový resort Budky v lese

Po vystudování Vysoké školy hotelové jsme zůstali v oboru a zakotvili v gastronomii, jenže jsme se v následujících klidnějších předcovidových letech nechali během svatební cesty nadchnout do luxusního ubytování v přírodě. Od skleničky vína na terase u jezera uprostřed Skotska nás ale čekala ještě dlouhá cesta.

Sabina Jordánová

glamping od nápadu k realizaci

Realitní investorka a podnikatelka v oboru rekreačních nemovitostí v ČR i v zahraničí, majitelka glampingového resortu Chillresort ve Zlíně.

Filip Sajler

Bistro Cibule, EAT SMART

Je srdcem Perfect Catering a Perfect Canteen. Vařil ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i České republice. Absolvoval stáže a pracoval s věhlasnými a Michelinem oceněnými šéfkuchaři jako jsou Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.

Jiří Brada

zakladatel úspěšné franšízy Ootoolno

Jiří Veselka

zakladatel české firmy Bayaya

Jako mladý jsem procestoval mnoho zemí světa díky zálibě v cestování, ale především díky programům na výměny mládeže, seminářům na tvorbu kontaktů a prospěšným akcím na mnoho témat, které jsem časem také i vytvořil a pořádal. Díky žádostem o granty na tyto akce jsem začal podnikat v dotačním businessu a vydržel jsem u toho mnoho krásných let až do doby, kdy jsem si uvědomil, že bych měl dělat něco víc než pouhé “zhmotňování tmy" v dotačním světě. A tak tomu osud přál a vznikla myšlenka - firma, která odstartovala prodejem obytných posedů a nyní přes chaty na kolech a designové chatky míříme ke svému stavebnicovému systému.

Barbora Medřická Povišerová

glamping Stromovny

Kdyby Stromovny měly duši, tou duší by byla Barča. Když sama hledala místo, kam by unikla od každodenních starostí objevila klid lesa, který je pro každého z nás nenahraditelným. Při pobytu v Číně přišel nápad na dům v korunách stromů, ale trvalo ještě dva roky, než se stavba dala do pohybu. Barča je ztřeštěná holka z Českých Budějovic, se kterou není nikdy nuda. Jeden nápad střídá druhý, a tak není divu, že aktuálně působí v marketingu, a kde jinde než v Budějovickém Budvaru. Ať už vás na Stromovnách zajímá cokoliv, napište jí. Zná každý detail a umí vám splnit jakékoliv přání. 

Mgr. Veronika Janečková

CzechTourism

Veronika je ředitelkou odboru Produkt managementu, výzkumu a B2B spolupráce v agentuře CzechTourism. V rámci agentury prošla řízením oddělení managementu zdrojových trhů a oddělení produkt managementu a regionální spolupráce. Před příchodem do agentury a podporování incomingu do České republiky pracovala v oblasti outgoingu v úzké spolupráci se zahraničními centrálami cestovního ruchu. Právě díky této profesní cestě může využívat zkušenosti z obou stran cestovního ruchu a ze zkušeností ze zahraničí. Jejím hlavním cílem je co nejefektivněji spolupracovat s českými podnikateli prostřednictvím asociací, motivovat podnikatele k zapojení do destinačních managementů a přispívat tak k rozvoji cestovního ruchu v České republice.

Veronika Janečková

Vicki Jones

Velká Británie

Vicki je spolu se svým manželem Bryanem majitelkou několikrát oceněného rodinného glampingového kempu Tractors&Cream se 6 geodetickými kopulemi a jednou velkou kopulí pro pořádání akcí, který se nachází v Somersetu ve Velké Británii. Oba mají mnohaleté zkušenosti v pohostinství a vášeň pro poskytování dokonalých klientských zážitků.

Na jejich glamp se můžete podívat ZDE

Děkujeme našim partnerům!

Newsletter

Nechcete si nechat ujít žádnou novinku ze světa glampingu? Objevujte novinky přímo ve vaší e-mailové schránce.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a Google.Platí Ochrana soukromí a smluvní podmínky.