Ohlédnutí za nultým ročníkem „glampingu v Čechách"

V sobotu 13. 4. se v O2 universu konal nultý ročník „glampingu v Čechách“ - unikátní akce, spojující milovníky glampingu z celé České republiky. Pojďte si ji spolu s námi připomenout!

Nultý ročník glampingové konference Tomáš Pochop GlampingCZ BPR

Po týdnech plných příprav jsme se konečně dočkali první námi pořádané offline akce - jedinečné události zaměřené čistě na glamping, kterou jsme během necelých tří týdnů od spuštění prodeje vstupenek vyprodali. Jistě Vás potěší zpráva, že již nyní pracujeme na dalším ročníku, který se opět odehraje v O2 universu.

Skvělí hosté, nezapomenutelné glampingové příběhy

Tak by se dalo shrnout více než 6 hodin nadupaných informacemi nejen od našich hostů ale i všech účastníků. Jedním z cílů celé akce bylo českou glampingovou komunitu více propojit a my si troufáme říct, že se nám to povedlo. Do budoucna se jistě můžete těšit na spoustu okouzlujících spoluprací a spojení napříč celým trhem.

Průběh konference

Úvodní slovo si vzal Tomáš Pochop, ředitel marketingové agentury BPR, která provozuje i portál GlampingCZ. Celou konferenci provázela otázka, zda už nastal čas založit glampingovou asociaci, která by pomohla pojem glamping lépe právně definovat a vedla by k dalšímu rozvoji. Dalšími tématy byly například právní úskalí provozu glampingu, marketing, realizace glampingového snu a spoustu dalších. Součástí byli i dva zahraniční hosté - Vicki Jones a Camp Craft Cocktails, kteří s účastníky a hosty sdíleli, jak vypadá luxusní kempování za hranicemi České republiky, konkrétně ve Velké Británii a USA.

Akce sklidila spoustu pozitivních reakcí na sociálních sítích, napsali o ní také iDnes a Český rozhlas

Newsletter

Nechcete si nechat ujít žádnou novinku ze světa glampingu? Objevujte novinky přímo ve vaší e-mailové schránce.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a Google.Platí Ochrana soukromí a smluvní podmínky.