Vyrazte vstříc dobrodružství! Navštivte náš nový portál a objevte kouzlo glampingu. Vyzkoušet

Jak vznikl projekt BPR Česko a GlampingCZ?

Úvod » Blog » Jak vznikl projekt BPR Česko a GlampingCZ?
jak-vznikl-bpr-glampingcz_optimized.jpg

Nikdo už si asi nevzpomene, kdy začaly první brainstormingy nad projektem BPR Česko, avšak dvanáctý březen považujeme jako začátek našeho nového projektu. Vyhlášení pandemie pro celé území ČR totiž zastavilo náš každodenní rytmus a umožnilo vydat se novou cestou.

Rychle jsme pochopili, že svět, který jsme znali se otočil vzhůru nohama a je nutné jednat. Online meetingy se staly naším denním chlebem. V první fázi jsme chtěli lidem okolo nás předat naše zkušenosti a poskytnout tipy na výlety po Čechách. Chtěli jsme se ale distancovat od nabídky populárních zážitků. Nám šlo spíše o zážitky netradiční, tedy takové, které nebyly až doposud dostupné. Zkrátka jsme chtěli, aby letošní letní dovolená byla pro Čechy pestřejší než obvykle. A tak i naše nabídka musela být pestrá – od glampingových stanů, přes surfing na břehu Labe, výlety do Beskyd až po domácí degustaci vína.

A to je přesně našim cílem – nabídka široká a různorodá. Košatá koruna ale vždy vyrůstá z pevného kmene a silných kořenů. Proto jsme pro tento projekt jsme zvolili symbol našeho národního stromu – lípy. Jsme BPR, eventová agentura a cestovní kancelář s pětadvacetiletou tradicí. Reagujeme na globální změny a nabízíme Vám nové exkluzivní zážitky v domovské České republice.

Možná jste už o BPR slyšeli, možná ještě ne. Možná jste se stali, ať už vědomě či nevědomě, součástí nějakého z více než 3500 realizovaných projektů. A možná teď máte možnost si příběh 360° agentury ze samého severu Čech přečíst úplně poprvé. Ať už budete patřit do jakékoliv skupiny, nyní můžete nahlédnout do kuchyně skromné, ale progresivní agentury sídlící pod Ještědem. V roce 2020 navíc slavíme 25 let!

Agenturu BPR tvoří několik specializovaných divizí zaměřených na marketing, eventy, kreativu a travel. Kanceláře BPR najdete v Liberci, Praze i Bratislavě, naše působnost však sahá do všech koutů světa. Zastupujeme velké mezinárodní korporace a leadery trhu IT, farmacie, pojišťovnictví či automotive. Pro řadu z nich pracujeme déle než 20 let, příkladem je společnost HP Inc. V BPR taktéž spolupracujeme se zvučnými jmény, jakými jsou například jediná česká Miss World Taťána Gregor Brzobohatá, hokejová legenda Patrik Eliáš, nejúspěšnější český akrobatický pilot Martin Šonka či olympijská vítězka Eva Samková.

Pokud chcete vědět více, naši práci, projekty a celý tým najdete na našem webu bpr.cz.


Zpět na výpis

Aktuality z našeho Instagramu