Treehouse U lesa

Kdy jste byli naposledy z něčeho na větvi?

  • 4.01 hodnocení
  • Kapacita 4 osoby
  • Osečná, Liberecký kraj, Česká republika

Příběh místa

Kdy jste byli naposledy z něčeho na větvi? V kouzelné lokalitě Chrastenského rybníku nedaleko Osečné a Hamru na Jezeře můžete vyzkoušet něco nového a netradičního. Bydlení v domečku ve větvích, bydlení v treehousu – domku v korunách stromů. Turistům nabízí možnost ubytování, při kterém si mohou na pár dní vyzkoušet opravdový návrat k přírodě.

Klíčové charakteristiky místa

  • Ubytování na 1 noc pro 2-4 osoby v dřevěném domě na stromě

  • Venkovní sprcha

  • Na místě k dispozici: topné dřevo na oheň, dřevěné uhlí na venkovní grily, balená pitná voda do domečku

  • Nabízíme možnost přivézt si svůj vlastní stan, a ubytovat se ve větší skupině (6-8 lidí). Stanování na pozemku treehousu je bez příplatku.

Treehouse
Bez Wi-Fi
Pet-friendly
Uplatnění voucheru

Ubytování

Atraktivní lokalita nabízí nepřeberné množství aktivního vyžití. Od klidných posezení na terase nad rybníkem s výhledem na panorama Ještědu, přes houbaření či toulky v okolních lesích až po výšlap na Krásnou vyhlídku či Ralsko, ze kterých je jedinečný výhled na celou Ralskou pahorkatinu. Na své si přijdete i jako sportovně založení návštěvníci – přímo za plotem areálu totiž vede oblíbená cyklostezka z Osečné přes Hamr na Jezeře do Stráže pod Ralskem. Nemluvě o desítkách kilometrů zpevněných cest v bývalém vojenském prostoru Ralsko, který byl pro veřejnost dlouhá léta naprosto nepřístupný. Pokud budete chtít pouze relaxovat v přírodě a v klidu, není to také žádný problém. Pod domkem je pro hosty připraveno ohniště s grilem a venkovním posezením. Děti si užijí pískoviště a hřiště s prolézačkami a houpačkou. K dispozici je i přírodní venkovní sprcha

V oploceném areálu jsou dva domečky ve větvích (jsou dostatečně daleko od sebe, aby měl každý své soukromí, ale natolik blízko, abyste mohli s kamarády využít oba najednou pro společný pobyt). Čtyřnozí kamarádi a domácí mazlíčci jsou u nás vítání.

Jak se k nám dostanete

Autem (parkování zdarma několik metrů od domečku)

Adresa: Osečná, Chrastná 15, 46352 Liberecký kraj, Česká republika

GPS: 50.6973922, 14.8916497

Navigovat

Základní informace o ubytování

Příjezd/Odjezd

Check-in: 15:00
Check-out: do 10:00 hod.

Podmínky zrušení pobytu

Zrušení před příjezdem ze strany návštěvníka:
- Více jak 30 dnů / storno 15 %,
- 29-14 dní /storno 65 %,
- 13-8 dnů / storno 90 %,
- 7 a méně dnů / storno 100 %.

O majiteli

M

Markéta

Vydejte se za poznáním jednoho z nejopuštěnějších míst naší republiky Ralska. Nabízíme pobyty přímo z korun stromů, tiny housu nebo v kouzelné roubence.

Ostatní nabídky v resortu

Vybavení

Sprcha
Povlečení
Manželská postel
Kamna
Palanda
Ohniště
Venkovní posezení

Hodnocení

1 hodnocení
5
0%
4
100%
3
0%
2
0%
1
0%
Z
Zuzana

Měli jsme rezervaci na dům na stromě, ale vzhledem k nefunkčnímu topení nám byla nabídnutá náhradní varianta, která byla naprosto skvělá. Nemohu tedy hodnotit přímo dům na stromě, ale ochotu řešit nečekaný problém ke spokojenosti zákazníka. Nicméně v domečku jsme strávili nějaký čas a musím říct, že...

sections.giftVouchers.imageAlt

Dárkové vouchery

Narozeniny, výročí, Vánoce nebo prostě jenom láska? Zapomeňte na dárky, které končí zahrabané v šuplíku. Teď je ten správný čas na to, vytáhnout eso z rukávu a potěšit své blízké, partnery nebo kolegy netradičním dárkem!

Koupit voucher

Podobná ubytování

Jakékoliv datum
2 dospělí
Newsletter

Nechcete si nechat ujít žádnou novinku ze světa glampingu? Objevujte novinky přímo ve vaší e-mailové schránce.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a Google.Platí Ochrana soukromí a smluvní podmínky.